Poklon za krštenje – što pokloniti bebi?

0
3167
Poklon za krštenje

Poklon za krštenje neka bude praktičan i originalan

Kada birate poklon za krštenje dajte prednost praktičnosti i funkcionalnosti poklona. Običaji su dakako bitni, no je li zaista zlatni nakit nešto što će razveseliti bebu ili njene roditelje. Najvjerojatnije je da će nakit dobiven kao poklon za krštenje stajati negdje u kutijici, spremljen na sigurno i rijetko ili zapravo nikad biti u upotrebi. Ako ste pak preveliki tradicionalist (vi ili djetetovi roditelji), pa morate darovati zlato, najbolji odabir su naušnice za djevojčice ili narukvica s imenom za dječake.

Iako se lome koplja oko darivanja novca, roditelji najbolje znaju što djetetu treba i najbolje će iskoristit ovakav poklon

Novac
Iako se lome koplja oko darivanja novca, roditelji najbolje znaju što djetetu treba i najbolje će iskoristit ovakav poklon. Ako vam je ipak neugodno dati gotovinu na ruke, zapakirajte poklon nešto diskretnije u primjerice prepaid karticu.

Dječja oprema na dar
Auto sjedalica, putni krevetić ili hranilica praktičan je poklon za krštenje koji ponajviše veseli bebine roditelje. Ovim odabirom vaš će poklon zasigurno biti u svakodnevnoj upotrebi.

Poklon bon
Poklon bon u nekom dućanu dječje opreme, igračaka ili odjeće rado je prihvaćen od strane roditelja a vama će olakšati muke oko odabira.

Odjeća i igračke
U prethodnoj konzultaciji s roditeljima, darujte odjeću i igračke primjerene dobi djeteta. Od odjeće možete birati neki zgodan kompletić, jaknu, skafander ili štogod djetetu najviše treba. Igračke su svugdje dobrodošle, posebno one didaktičke.

Fotografiranje
Darujte fotografiranje u profesionalnom foto studiju ili kod profesionalnog fotografa za cijelu obitelj. Fotografije će im ostati trajna uspomena, a možda čak i krasiti dnevni boravak.

Personalizirana škrinjica za uspomene
Dajte izraditi drvenu škrinjicu s djetetovim imenom u koju će moći pohranjivati svoje uspomene, poput prvog zubića ili pramena kose kod prvog šišanja. Potražite nekog majstora rukotvorina koji će izraditi škrinjicu baš za vašeg mališana.

Nešto za uspomenu
Ne zaboravite na neku sitnicu za trajnu uspomenu. Možete pokloniti dječju bibliju, figuricu anđela, mali molitvenik ili privjesak s datumom.

Podijelite vaše ideje za poklon za krštenje u komentar.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here