Poklon za nju – što pokloniti djevojci?

0
695
Romantična večera - savršen poklon za nju

Pokaži joj da je posebna kroz poklon za nju

Kaže ti da poklon za nju nije važan? Vjeruj nam na riječ – laže! Istina je da poklon ne mora biti skup i luksuzan, čak ni ne mora biti materijalan, ali je bitno da se ona osjeća posebnom i voljenom kada joj daješ dar. Kada biraš poklon za nju, prvenstveno imaj na umu da želiš ostavit dojam kako si dugo i pomno birao, a odabran poklon je jedinstven i namijenjen upravo njoj. Na taj način ona će se osjećati voljenom i posebnom.

Žene su majstorice u primjećivanju detalja, imaj to na umu kada biraš poklon za nju

Obrati pažnju na detalje

Žene su majstorice u primjećivanju detalja, imaj to na umu kada biraš poklon za nju. Što to znači? Ona želi da i ti primjećuješ detalje vezane za nju! Dakle, ako ti je u šetnji gradom u nekom izlogu pokazala “neke tamo” cipele i rekla kako su lijepe, to nije učinila da bi ti zapravo vidio kako su lijepe, već bi ti to morao upamtiti za neki slijedeći odabir poklona. Da pojasnimo. Ona želi da ju slušaš, da obraćaš pažnju na nju, na stvari koje voli, na njene želje i potrebe. Vođen tim saznanjem pažljivo biraj poklon za nju.

Što pokloniti djevojci? Nekoliko ideja za poklon za nju kojima ćeš joj pokazati da ti je posebna

Romantična večera
Odvedi ju na romantičnu večeru ili ako si spretan u kuhanju, priredi joj večeru sam. Ne zaboravi na svijeće, latice ruža i romantičnu glazbu.

Wellness paket za dvoje
Mirisna kupka, opuštajuća masaža, sauna i šampanjac? I to još s tobom, muškarcem njenih snova. Naravno da je ovo pun pogodak kao poklon za nju.

Cvijeće
Nezaobilazno kao dar, žene ga obožavaju. Čak i one koje kažu da ne vole cvijeće, obožavaju ga dobivati na dar. Ali pazi, nemoj slučajno odabrati lončanice, u obzir dolazi samo rezano cvijeće u buketu. S crvenim ružama ne možeš pogriješiti, ali tvoj trud će biti posebno cijenjen ako pogodiš njeno omiljeno.

Parfem
S parfemima ne eksperimentiraj, pokloni joj njen najdraži. Nisi li siguran u njen ukus, izbjegavaj jake i slatkaste parfeme.

Nakit
Nakit i žene javno se vole. Probaj sa srebrnim naušnicama kao poklon za nju.

Putovanje
Vikend samo za vas dvoje? Zvuči neodoljivo. Biraj neko romantično mjesto, kućicu u planinama na primjer.

Plesni tečaj
Naravno, za nju i tebe. Znamo da ti vjerojatno pada mrak na oči, ali vjeruj, obasipati će te zahvalama.

Poklon bon od tebe
Napravi joj kupone za čišćenje stana, pranje prozora, masažu, tjedni odlazak po klince u vrtić, sat opuštanja za nju koji uključuje tvoje napuštanje stana s klincima kako bi imala vremena sama za sebe. Podijeli joj kupone i neka ih iskoristi kada joj zatrebaju. Ovdje je potrebna tvoja potpuna suradnja!

A ti? Što si ti darovao svojoj boljoj polovici? Napiši nam u komentaru ispod.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here