Uvjeti korištenja i privatnost

Pravila o privatnosti
Sljedeće informacije pomoći će vam da razumijete kako prikupljamo, upotrebljavamo, širimo i čuvamo podatke koje pružamo prilikom pristupa i upotrebe naših internetski sadržaja.

Osobne informacije
Možete navesti određene osobne podatke, kao što su vaše ime i prezime, adresa e-pošte i slično. Vaše ime i prezime odnosno podaci koje navedete u komentarima biti će javno vidljivi, dok će adresa e-pošte biti nedostupna za javnost.

Kad god posjetite stranicu, naši poslužitelji automatski bilježe određene informacije koje šalje vaš web preglednik. To može uključivati ​​informacije poput vaše IP adrese, vrste preglednika i jezika, pregledanih stranica, datuma i vremena. Ti se podaci koriste za osiguranje stabilnosti naših pruženih usluga i brišu se automatski nakon nekoliko dana.

Poštujemo i obvezujemo se zaštititi vašu privatnost. Ne prodajemo niti na drugi način dajemo osobne podatke drugim tvrtkama za marketing vlastitih proizvoda i/ili usluga.

Pridržavamo pravo otkrivanja vaših osobnih podataka sukladno zakonu (npr. u skladu s sudskim nalogom) i kad smatramo da je otkrivanje potrebno za zaštitu naših prava, izbjegavamo parnice, štitimo vašu sigurnost ili sigurnost drugih, istraga prijevare i/ili dajemo podatke na uvid na zahtjev države. Također možemo otkriti informacije o vama ako utvrdimo da bi takvo otkrivanje bilo potrebno iz razloga nacionalne sigurnosti, provođenja zakona ili drugih pitanja od javnog značaja.

Kolačići
Kolačić je mala datoteka koja sadrži niz znakova koji se šalju na vaše računalo kada posjetite web stranicu. Kada ponovo posjetite web stranicu, kolačić dopušta da ta web-lokacija prepozna vaš preglednik. Kolačići se koriste na našim stranicama kako bi se pohranili postavke posjetitelja i druge tehničke informacije potrebne za funkcioniranje web stranice. Nijedan osobni podatak nije pohranjen u ovim kolačićima. Možete resetirati i postaviti preglednik da odbije sve kolačiće ili da dozvolite kada se kolačić šalje. Međutim, neke značajke ili usluge naših web stranica možda neće ispravno funkcionirati bez uporabe kolačića.

Informacije o uslugama treće strane
Moje sunce portal je sudionik programa Google Adsense, programa za oglašavanje koji je namijenjen osiguravanju sredstava za održavanje naše web lokacije.

Google Analytics
Ova web stranica također koristi Google Analytics, uslugu web analize koju pruža Google, Inc. (Google). Google Analytics upotrebljava “kolačiće”, koji su tekstualne datoteke postavljene na vaše računalo kako bi web-lokacija analizirala kako korisnici upotrebljavaju web mjesto. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući vašu IP adresu) bit će prenesene na Google i pohranjene na poslužiteljima u Sjedinjenim Američkim Državama. U slučaju aktivacije anonimne IP adresa, Google će skratiti (postaviti ga anonimnim) zadnji oktet IP adrese za države članice Europske unije kao i za druge stranke Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima Google poslužitelji šalju i skraćuju punu IP adresu u SAD-u. U ime davatelja internetskih stranica Google će koristiti ove informacije u svrhu vrednovanja vaše upotrebe web stranice, sastavljanja izvješća o aktivnostima web mjesta za operatore web mjesta i pružanja usluga drugih usluga koje se odnose na aktivnosti web stranica i korištenje interneta davatelju web stranica. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih postavki u vašem pregledniku. Međutim, imajte na umu da, ako to učinite, možda nećete moći koristiti potpunu funkcionalnost ove web stranice.